VUOKRAHINNASTO, voimassa 1.12.2014 alkaen

Salin päivävuokra 80 €
Jos käytössä myös puffetti ja keittiö 120 €
- kokoukset, konsertit, vierailevat teatterit, ohjelmalliset iltamat, tanssit jne...

Häät, syntymäpäivät, sukujuhlat, kökät, peijaiset yms. 250 € + sähkö kulutuksen mukaan
- tilat ovat käytettävissä jo juhlia edeltävänä päivänä, loppusiivouksen voi suorittaa juhlien jälkeisenä päivänä

Siivous nuorisoseuran toimesta 100 €

Huutokaupat (nuorisoseuran puffetti) 60 €
Huutokaupat (kauppiaan oma puffetti) 80 €

Myyjät salissa 50 € / päivä

Yhden myyjän vuokratessa salin useaksi päiväksi on ensimmäisen päivän vuokra 50 € ja seuraavien päivien vuokra 20 €

Pääeteisen päivävuokra 30 €
Puffetin ja / tai keittiön päivävuokra 40 € + sähkö kulutuksen mukaan

Sampolan keittiö ja puffetti on remontoitu kesällä ja syksyllä 2012. Lattia sekä kaikki pinnat uusittiin ja keittiön pinta-alaa kasvatettiin hiukan. Keittiöstä löytyy nyt tiskilinjasto, uudet liedet ja kylmäkalusteet, iso lämminvesivaraaja sekä hyvät työskentelytasot ja säilytystilat.

Sampolasta löytyy myös astiasto n. 100 hengelle, tarvittaessa pystymme järjestämään astiat isommallekin porukalle.